Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Έξι τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγετε

Ο εξυπνάκιας. Είναι ο άντρας εκείνος που νομίζει πως τα ξέρει όλα καλύτερα από οποιονδήποτε. Μην μπλέξετε μαζί του με την ελπίδα πως θα καταφέρετε να τον κουλαντρίσετε, γιατί στην πρώτη διαφωνία που θα έχετε δίκιο θα το βρείτε τόσο εύκολα, όσο εύκολα θα σας περισσέψουν χρήματα για να αγοράσετε τα συλλεκτικά ψηλοτάκουνα Armadillo του Alexander McQueen.

Ο μαμάκιας. Το ότι οι άντρες έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τις μαμάδες μας είναι γνωστό.

Ο ανασφαλής. Είναι εκείνος ο άντρας που θέλει συνεχώς να ακούει κομπλιμέντα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως δε θα αργήσει να είναι στα μάτια σας ο χαμένος της υπόθεσης. Η αυτοπεποίθηση είναι σέξι, η ηττοπάθεια καθόλου.

Ο ζηλιάρης. Είναι η χειρότερη περίπτωση που μπορεί να σας τύχει. Αν δεν τον καταλάβετε γρήγορα αυτός ο άντρας θα σας καταδυναστεύει μια ζωή και θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σας, ακόμη και όταν τον χωρίσετε.

Ο κρυφογκέι. Είναι ο άντρας που ενώ είναι ομοφυλόφιλος, είτε θέλει να πειραματιστεί είτε να θολώσει τα νερά. Αν μπλέξετε μαζί του και τον ερωτευτείτε, την πατήσατε γιατί δε θα σας δει ποτέ ως σεξουαλικό σκεύος ηδονής. Καλύτερα κρατήστε τον στη ζώνη των φίλων.

Ο εξαρτημένος. Ο άντρας εκείνος που είναι κρεμασμένος πάνω σας και θέλει να τον παίρνετε πέντε φορές τηλέφωνο την ημέρα, είναι αυτός ακριβώς που πρέπει να του δείξετε γρήγορα την έξοδο. Βρείτε καλύτερα κάποιον ανεξάρτητο, σίγουρα θα είναι πιο σέξι.

1 σχόλιο: