Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κάντε τους να σας κοιτούν στα μάτια…

Διάσημοι make-up artists προτείνουν 3 διαφορετικά μακιγιάζ για να αποκτήσετε εκθαμβωτικά μάτια και λαμπερό βλέμμα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

The butterfly look

Θυμηθείτε πως γι’αυτή τη σεζόν είναι πολύ stylish να αναμειγνύετε αταίριαστες αποχρώσεις και υφές για ξεχωριστές εμφανίσεις. Προτιμήστε το σμαραγδένιο πράσινο και αποχρώσεις του μπλε για τα μάτια για να μην δείχνει ποτέ βαρετό το μακιγιάζ σας. Για να πετύχετε το butterfly look στα μάτια σας, απλώστε μια μπλε ανοιχτή σκιά σε όλο το ‘’καπάκι’’ του ματιού μέχρι το τόξο του (προτιμήστε το σμαραγδί-μλπε σαν απόχρωση). Για την περιοχή του κάτω βλεφάρου βάλτε μια πιο σκουρόχρωμη μπλε σκιά για να δώσετε ένταση και γοητεία στο βλέμμα σας (η midnight blue απόχρωση σκιάς είναι ιδανική). Ολοκληρώστε το look αυτό μ’ένα βαθύ μπορντώ κραγιόν κάνοντας το έτσι πιο glamorous. Η παλέτα των μπορντώ και μπλε αποχρώσεων δημιουργεί μια αντίθεση στο μακιγιάζ που αφήνει μια ξεχωριστή αίσθηση.
Tip: Τα σκουρόχρωμα δέρματα δείχνουν πολύ εντυπωσιακά με έντονα χρώματα.

The orchid smoky look
Η μωβ απόχρωση σκιάς πιθανώς δεν είναι το πρώτο χρώμα που θα σας έρθει στο νου για να τη φορέσετε εύκολα με όλα σας τα ρούχα. Είναι όμως μιααπόχρωσηπου κολακεύει τους τόνους του δέρματος και μπορεί να δείξει εκπληκτικά μ’ένα βυσσινί κραγιόν. Θυμηθείτε πως δεν θεωρείται πια στυλιστικό λάθος να έχετε έντονη σκιά στα μάτια μαζί με έντονο κραγιόν στα χείλη. Γι’αυτό τολμήστε για ενα orchid smoky look έντονη φούξια σκιά στο καπάκι του ματιού και μια μωβ-βιολετί σκιά στο τόξο του. Θα πετύχετε έτσι ένα φωτεινό και λαμπερό βλέμμα. Ολοκληρώστε το look αυτό μ’ένα glossy μελιτζανί κραγιόν για τα χείλη δημιουργώντας ένα chic και σοφιστικέ αποτέλεσμα.

The gold look
Οι αποχρώσεις του χρυσού αποτελούν πάντα ένα δυνατό όπλο για εκθαμβωτικό και συγχρόνως φυσικό μακιγιάζ που αποπνέει μια chic-glamorous διάθεση. Για ένα εντυπωσιακό gold look εφαρμόστε μία χρυσή αχνή σκιά στο καπάκι του ματιού και μια metallic bronze-καφέ σκιά στο τόξο του. Για την περιοχή του κάτω βλεφάρου απλώστε μια glitter χρυσή σκιά για ακόμη πιο λαμπερό βλέμμα. Για εσάς που σας αρέσουν οι πιο τολμηρές κι εκκεντρικές εμφανίσεις,βάλτε τρία μικροσκοπικά κρύσταλλα στην πάνω εξωτερική γωνία του κάθε ματιού, σταθεροποιώντας τα με κόλλα βλεφαρίδων. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας μ’ένα κόκκινο κραγιόν. Για να φτιάξετε την τέλεια απόχρωση του κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας,μπορείτε να το ρυθμίσετε βάζοντας λιγότερο ή περισσότερο ροζ κραγιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου