Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Οι άντρες χρειάζονται μια στιγμή για να ερωτευτούν, ενώ οι γυναίκες έξι ραντεβού


Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ερωτευτούμε; Έρευνες δείχνουν πως οι άντρες είναι πιο γρήγοροι. Χρειάζονται ένα βαθύ βλέμμα, ένα χαμόγελο και μια ωραία μυρωδιά αρώματος. Οι γυναίκες πάλι, όχι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στα "Νέα", η έρευνα που πραγματοποίησε η Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία βγάζει πολλά συμπεράσματα για τη συμπεριφορά των φύλων στα ραντεβού. Μια γυναίκα, όπως δείχνει η έρευνα, χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει αν ερωτεύτηκε. Όπως φαίνεται, ο έρωτας εκτός από συναίσθημα έχει και τη λογική του. Οι περισσότερες περίμεναν τουλάχιστον μέχρι το έκτο ραντεβού για να βεβαιωθούν ότι είναι ο σωστός άνδρας γι' αυτές.

Φαίνεται πως οι άνδρες φαίνεται ότι προσέχουν περισσότερο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ώστε να αποφασίσουν αν θα ερωτευτούν κάποια, ενώ οι γυναίκες είναι πιο πολύπλοκες και επιμένουν να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά, ενώ κάνουν ερωτήσεις στον εαυτό τους όπως "θα με κάνει να αισθάνονται ασφαλής;", "θα είναι καλός πατέρας για τα παιδιά μου;" κ.ά.

Ακόμα, ο άντρας εξωτερικεύει γρήγορα τα συναισθήματά του, όμως η γυναίκα το σκέφτεται διπλά. Στην έρευνα φάνηκε πως ο ένας στους πέντε άνδρες ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Οι μισοί από αυτούς που συμμετείχαν δήλωσαν πως ερωτεύτηκαν στο πρώτο ραντεβού, ενώ ένας στους τρεις είχαν παραδοθεί ολοκληρωτικά στον έρωτα στα τρία πρώτα ραντεβού. Σε αντίθεση, μόνο μία στις δέκα γυναίκες δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν κεραυνοβόλο έρωτα

1 σχόλιο:

  1. χρονια πολλα με υγεια,πολυ αγαπη και αμετρητη αισιοδοξια και δημιουργικοτητα.
    misirlou & maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή