Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Feng Shui στο μακιγιάζ

 Το φωτεινό κόκκινο κραγιόν χαρίζει αυτοπεποίθηση.

- Οι χρυσές αποχρώσεις βελτιώνουν τα οικονομικά.

- Οι τόνοι του καφέ προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια.

- Σύμφωνα, μάλιστα, με τη συγγραφέα του βιβλίου Quick Feng Shui Cures, Shurety Shurety, αν θέλετε να βρείτε σύντροφο, θα πρέπει να τελειοποιήσετε την τεχνική σας στο σχεδιασμό της γραμμής των ματιών. Τα μάτια συνδέονται με τις ωοθήκες και οι καθαρές γραμμές ελκύουν τους άνδρες. - Καθοριστικό ρόλο παίζει και ο χώρος που επιλέγετε για το μακιγιάζ σας:

Αν βάφεστε στην κρεβατοκάμαρα, θα βελτιωθεί η προσωπική σας ζωή.

Αν μακιγιάρεστε στο μπάνιο και στο χώρο εργασίας η πνευματικότητά σας,

ενώ το μακιγιάζ στην κουζίνα θα βοηθήσει τα οικονομικά σας.

- Η σωστή τοποθέτηση του καθρέφτη παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχική σας κατάσταση. - Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι καθρέφτες απορροφούν την αρνητική ενέργεια και πως θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 4 εκατοστά από το πρόσωπό σας την ώρα του μακιγιάζ για να μην καταπιέζετε την ενέργειά σας! - Τέλος, καλό θα είναι να αποφεύγετε τους μικρούς καθρέφτες...

Διώξτε την κούραση. Η κούραση, το στρες, η ατμοσφαιρική ρύπανση βάζουν σε δοκιμασία την επιδερμίδα σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές για λαμπερό δέρμα και ο χειμώνας δεν θα είναι πια μία γκρίζα εποχή! Η κουρασμένη επιδερμίδα έχει μεγαλύτερη ανάγκη ενυδάτωσης. Τέσσερις κινήσεις είναι αρκετές για να προσφέρετε στον εαυτό σας όψη υγείας:


Κάθε πρωί, απλώνετε υδατική κρέμα, μετά τον καθαρισμό. 2. Το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο κάθε βράδυ, πριν χρησιμοποιήσετε κρέμα νύχτας. 3. Κάντε απολέπιση μία με δύο φορές την εβδομάδα, για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. 4. Μία φορά την εβδομάδα, κάντε μία μάσκα που θα χαλαρώσει τα χαρακτηριστικά σας και θα σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.
Tips: - Η κρέμα πρέπει να απλώνεται με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου